Ik ben in 1969 geboren in Brouwhuis (Helmond) en heb mijn jeugd doorgebracht in Boerdonk, als oudste van het gezin met twee jongere broers. Op mijn 18e ging ik op kamers, voor mijn HBO studie activiteitenbegeleiding, in Breda. Na het behalen van het diploma in 1991 ben ik gaan werken in de gehandicaptensector. Nu al weer vele jaren woonachtig in Mierlo samen met mijn partner Jan, onze dochter Anna en hond Luus.

Tijdens het ziekteproces van mijn vader in 2012 moesten vele zaken worden uitgezocht en geregeld. Zeer tijdrovende klussen. De situatie overkwam ons als familie en vanuit liefde, genegenheid en vanzelfsprekendheid zoek je de ingewikkelde weg in zorgland. En ondertussen probeer je je gezin draaiende te houden en moet je ook nog gewoon gaan werken.

In die tijd werd mijn interesse gewekt tot de opleiding van mantelzorgmakelaar. In de omschrijving stond: "uitzoeken en regelen met een hoge menselijke factor". "Dat past bij mij", dacht ik en vol enthousiasme ben ik aan de opleiding begonnen. Direct na het behalen van mijn diploma ben ik als gecertificeerd en onafhankelijke mantelzorgmakelaar aan de slag gegaan.

Ik ken de weg bij verschillende instanties en kan door mijn zakelijke inslag snel tot resultaat komen. De inzet van mijn kennis en ervaring maakt het leven van mantelzorgers lichter.

 

 

Ik ben lid van de Beroepsvereniging voor Mantelzorgmakelaars (BMZM) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Via bijscholing en intervisie houd ik mijn kennis up to date.

Over

mij

De privacy van bezoekers van de website wordt gerespecteerd. De persoonlijke informatie die u met ons deelt wordt vertrouwelijk behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

0492 778 029

06 486 301 29